Din totalleverandør af professionelle billede- og videoproduktioner

Det siger kunderne

Sammi

Kokkeriet

“Vi har været meget glade for det content PhoVi har produceret til vores forskellige platforme, på de sociale medier. Professionalisme og kvalitetsarbejde hver eneste gang.”

Sammy Shafi

Ejer

28.04.2021_Ordrestyring portræt_01_Bertrand Carton_5411WEB_1500x1500px_

Ordrestyring

“Vores samarbejde med PhoVi har været grundlæggende i lanceringen af Ordrestyrings nye marketing strategi. Vi har produceret mere end 100 videoer sammen og alle i ekstrem høj kvalitet. PhoVi er ikke bare en leverandør af content – de er en del af holdet, og de forstår vores kunder ligeså godt som vi selv gør. Resultatet er altid bedre end det sidste og altid leveret til tiden. Kan man bede om mere?”

Bertrand Carton

Head of Marketing

PhoVi ref 2

Likvido

“Det er en fornøjelse at arbejde med Nicklas. Ud over at han laver rigtig lækre film til fair priser, er han en god sparringspartner som hjælper med at finde den rigtige vinkel på historien”

Maximillian Frimmer

Co-Founder og Direktør

PhoVi ref 1

Logic Partner

“Vi har været rigtig glade for samarbejdet med PhoVi, som har været nemt, lige til og med godt resultat. Nicklas er meget behagelig at arbejde med og hyggeligt selskab. Yderligere var han meget behjælpelig i forhold til lokation, og vi kunne blot møde op til aftalt tid og sted. Vi glæder os til, at vi også skal have skudt et par videoer.”

Mikkel Walldorf

Partner og Konsulent

Udklip

Vivaldi Group

“Tak til PhoVi og ikke mindst Nicklas’ rare og professionelle væsen, for en fantastisk video. Inden optagelserne var vi spændte på, om PhoVi fløj rundt med drone indendørs, pga. de meget bløde og flyvende bevægelser, i nogle af deres videoreferencer, men dronen hed Nicklas og var lavtgående, næsten i knæ, det så sjovt ud, men vigtigst af alt, resultatet blev super lækkert!”

Thomas Munkholm

Udviklingschef

Brian

Brian Mengel IVS

Udover at være top professionel og skide dygtig til det han laver, så er han en skøn fyr, som altid er en fornøjelse at have med ude. Han er altid forberedt og sætter sig ind i tingene, inden han bevæger sig ud i et job. Det resulterer altid i effektivt arbejde, hvilket skaber gode resultater. I 2019 skabte vi sammen en verdensrekord, som ikke kunne blive dokumenteret meget bedre! STORT THUMBS UP HERFRA!

Brian Mengel Thomsen

Ejer

Jakob

Bautahøj

“Bautahøj har i flere omgange,- og til forskellige formål, brugt PhoVi v/ Nicklas Askling. Det har været drone billeder/film,- situationsbilleder og opstillede situationer til marketingsformål. Hver gang er opgaven løst hurtigt, formålet ramt rent, tekniske kvalitet helt i top,- og til et rimeligt prisniveau.”

Jakob Buus Møller

Direktør

Anne

QBS Group

“Vi har brugt PhoVi flere gange. Både til store og små events. Og hver gang har de leveret. Slutproduktet har altid været skarpt, i højeste kvalitet og til tiden. En klar anbefaling herfra.”

Anne Dalsgaard Jakobsen

Vice President Marketing

Billede - Yusef

Nordisk Falafel

“Jeg brugte PhoVi i forbindelse med en kort film om min butik. Videoen var professionelt redigeret og var en kæmpe succes, i det at den blev set af mere end 30.000 på Instagram og FB. Kan helt klart anbefales hvis du vil have verdensklasse video marketing.”

Yousef Houji

Ejer